Till toppen av sidan
Nav
Liten introduktion av vår nya centrumledare.

Liten introduktion av vår nya centrumledare.

13 augusti 2018

Liten introduktion av vår nya centrumledare som har sitt kontor mitt emot The Look på nedre plan. Titta gärna in och säg hej, samt har ni några frågor eller funderingar så är det bara fånga honom så svarar han så gott det går.

Thobias tycker att det blev lite fel i artikeln. Centrumet är inte dött utan vi har många levande och väldig välmående butiker och en massa härliga besökare. Däremot har det varit lite tyst om nyheter runt omkring centrumet. Vi är väldigt stolta att kunna presentera två nya hyresgäster, som kommer ge våra besökare en ännu bättre upplevelse på en av Östergötlands mest spännande handelsplatser, Depot Mantorp

Läs gärna mer här.

Handelsplatsen växer nu med ytterligare 30 000 kvadratmeter. Vill du vara med?

Kontakta oss gärna