Till toppen av sidan
Nav

Bakluckeloppis på Depot i Sommar!

30 juni 2015
Härligt väder på sommarens första bakluckeloppis!

Härligt väder på sommarens första bakluckeloppis på Depot!

I sommar har vi tre Bakluckeloppis som arrangeras tillsammans med Östgötamarknader 25 juni, 16 juli och 20 augusti, kl. 15- 20.

25 juni – En succé med många säljare som rullade in sina bilar på gräset vid flaggstängerna till Depots parkering och öppnade sina bakluckor. Barnen bjöds på ansiktsmålning och ballongfigurer vid nedre entrén till Depot.

glada barn som får ansiktsmålning på Depot

16 juli kl. 15-20 är det dags igen! Du som säljare behöver inte förboka, utan det är bara att köra dit och ställa upp bilen. (för villkor och ordningsregler se http://ostgotamarknader.se ). Så gör sommaren rensning i garderober och förråd och delta i sommarens roligaste loppis!

För er som besöker loppiset vill vi passa på att berätta att Depots butiker och restauranger är öppna fram till kl. 19.00. Passa på att äta en bit mat, en glass eller ta en fika och fynda bland butikernas sommarerbjudanden!

Fortsatt trevlig sommar, önskar vi på Depot Köpcentrum i Mantorp!

Välkommen hit, välkommen hem!

Handelsplatsen växer nu med ytterligare 30 000 kvadratmeter. Vill du vara med?

Kontakta oss gärna